Bazı futbolseverler için yaz, takvimde en çok dört gözle bekledikleri dönemdir ve bunun tek nedeni her dört yılda bir Dünya Kupası'yla dolu olması değildir! Asıl sebep şu: Sezonun bitmesi tek bir anlama gelir, transfer zamanı! 2026 yaz transfer dönemi de bir kez daha hareketli geçiyor; 1 Eylül'deki son gün öncesinde bazı dev isimler yüksek bonservisli hamlelere imza atıyor.
Arsenal'ın eski kanat oyuncusu Willian, kuzey Londra'da geleceğiyle ilgili belirsizlik büyürken Gabriel Jesus'a Brezilya futboluna dönmemesi yönünde tavsiyede bulundu. Palmeiras, transfer dönemi kapanmadan önce onun durumunu yakından takip ederken, 38 yaşındaki isim vatandaşına durumunu netleştirip Premier League'de oynamayı sürdürmesi çağrısı yaptı.
Julian Alvarez, Enzo Maresca'nın ekibinin Atletico Madrid'in forvetini yeniden kadroya katmakla ilgilenmesine rağmen Manchester City'ye dönüşü kesin bir dille reddetti. Arjantinli oyuncu, Premier League'e geri dönmek yerine İspanya'da kalmayı önceliklendirdiği için gergin geçen yaz transfer sürecinin odağında kalmayı sürdürüyor.