thumbnail Hallo,

Málaga-coach Manuel Pellegrini heeft na de spectaculaire uitschakeling van zijn ploeg uitgehaald naar de arbitrage, die opzichtig blunderde bij de beslissende 3-2.

De Chileense oefenmeester haalde op persconferentie flink uit naar de Schotse arbiter Craig Thomson en zijn assistenten. Bij zowel de 2-1 door Eliseu als de 3-2 van Sanatana werd er geen buitenspel geconstateerd, terwijl dat in beide gevallen goed zichbaar was.

"Nadat het 2-1 werd voor ons, stapelde de scheidsrechter fout op fout. Dortmund mocht alles. Overtreding na overtreding. Dan wordt het moeilijk voor ons. Hij had twee man van Dortmund rood moeten geven en de 3-2 was natuurlijk buitenspel", analyseerde een pissige Pellegrini, die flink zuur was over de uitschakeling.

"Die 3-2 was een enorme klap voor ons. Dit is ongelooflijk zuur en laat een gevoel achter dat niet binnen een dag weg zal zijn. Maar van een wreed lot wil ik niet spreken, we speelden namelijk een heel goede wedstrijd. Nu moeten we door zo goed mogelijk te presteren in de competitie dit gevoel zien weg te spoelen."

Gerelateerd