فرگوسن: رونالدو بهترين گلزن رئال ميشود
گرانترين بازيکن دنيا مورد حمايت مربي سابقش است.
سايت گل: سر الکس فرگوسن از نمايشهاي کريستيانو رونالدو در رئال مادريد تحت تاثير قرار گرفته و گفته حس ميکند او بهترين گلزن باشگاه جديدش خواهد شد.
مربي منچستر يونايتد ترديدي ندارد که بازيکن سابق او يکي از بهترينهاي دنيا خواهد بود. رونالدو در تابستان با مبلغ 94 ميليون يورو به پايتخت اسپانيا رفت.
گل زودهنگام رونالدو مقابل ويارئال در بازي چند روز پيش تعداد گلهاي او را به پنج رساند. او در ليگ قهرمانان هم دو گل زده است.
فرگوسن ميگويد: «گل چهارشنبه او را ديدم، عجب گلي بود. او عالي بوده که توانسته هفت گل بزند. شروع او عالي بوده است. آنها 38 بازي در ليگ دارند و بايد در اروپا و جام حذفي هم بازي کنند. رونالدو ميتواند بهترين گلزن تيم جديدش باشد.»
-
رقابت غولهای منچستر در صدر جدول؛مارچ قهرمان را مشخص می کند؟
تقريبا بازي هاي دو تيم در اين ماه از نظر اسان بودن يا سخت بودن يكسان است و بايد ببينيم اين دو تيم از 15 امتياز ممكن در ماه مارچ چند امتياز كسب مي كنند.
-
انتخابات فدراسیون فوتبال : لابی کردن بهتر از برنامه داشتن است!
آیا برای توفیق در مدیریت ورزشی لازم نیست، مدیرانی داشته باشیم که فوتبال را عاشقانه دوست دارند و کار در آن را شغل و حرفه ای جذاب می پندارند؟
-
رانیری دردست انداز؛کاپه لو می آید؟
اودر زمان ناكامي انقدر بد بازي ميكند و بد مي بازد كه راهي جز اخراج براي مدير تيم باقي نمي گذارد. اورا در چلسي و رم به ياد بياوريد و حتي در روزهاي دورتر در والنسيا هم چنين روزهايي را تجربه كرده.
-
بارسلونا چگونه می تواند به کورس قهرمانی لالیگا بازگردد؟
16 بازی دیگر تا پایان رقابتهای لالیگا باقی است. یعنی 48 امتیاز ممکن
-
سیزده نکته درباره دن فابیو / لندن نحس تراز مادرید
فوتبال انگليس نبايد چند هفته پيش را فراموش كند شبي كه سه شير ها با اسپانيا بازي دوستانه داشتند ودر همان زمان در ميلان مراسم عروسي پسر كاپلو بود ولي خود فابيو در لندن بود