اتلتیکو در یک قدمی چمپیونز
شاگردان رسینو موفق شدند تا با غلبه بر والنسیا در دیداری خانگی، خود را به یک قدمی رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا برسانند.
سایت گل: هفته سی و ششم رقابتهای این فصل لالیگا در حالی به پایان رسید که اتلتیکو توانست با پیروزی مقابل والنسیا ، در دیداری که درورزشگاه بیسنته کالدرون برگزار شد، رتبه چهارم جدول لالیگا را به خود اختصاص دهد.
سفید و قرمز پوشان اتلتیکو در دقیقه 30 توسط فورلان از روی نقطه پنالتی به گل رسیدند و پس از آن شاگردان امری نتوانستند گل خورده را جبران کنند.ماتا، ویا و دیگر ستاره های والنسیا در جریان دیدار تلاشهای فراوانی را انجام دادند تا بتوانند از این شکست دوری کنند ولی در نهایت موفق نشدند تا حتی بازی را به تساوی بکشانند.
والنسیا با از دست دادن سه امتیاز این دیدار، می بایست به پیروزی در دو دیدار باقی مانده بیندیشد تا بتواند شانس حضورش در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را پررنگ تر کند. بدین ترتیب و در پایان این دیدار اتلتیکو با 61 امتیاز در رده چهارم جدول لالیگا تکیه زده است و والنسیا و ویارئال هر دو با 59 امتیاز در رتبه های پنجم و ششم هستند.
-
گزارش روز: در این فصل لالیگا کدام تاثیرگذارتر بودند؟ مسی یا رونالدو؟
فکر می کنید اگر گل های این دو ستاره نبود، شرایط جدول لالیگا چگونه می شد؟
-
یک گفت و گوی ویژه- مسی: بالاخره روزی با آرژانتین هم به این موفقیتها می رسم
ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا در گفت و گویی ویژه به بررسی شرایط کنونی اش در دنیای فوتبال پرداخته
-
74ساعت بعد از دربی 74: چرا نتیجه زیر و رو شد؟
در واقع پرسپولیس پانزده دقیقه پایانی را بدون مدافع چپ بازی کرد. حالت بدبینانه این ریسک، آن بود که فضای کافی برای شریفات ایجاد شود که گل سوم را بزند
-
نظرخواهي گل: آيا استقلال را مدعي اصلي قهرماني ميدانيد؟
با اين وضعيت امتيازات و با اوضاع و احوالي كه مصدوميتهاي پياپي بر اردوي استقلال حاكم كرده، هنوز هم اين تيم را مدعي اصلي قهرماني در ليگ يازدهم ميدانيد؟
-
گزارش روز: فوریه، ماه سیاه زلاتان
اگر زلاتان برای سه جلسه از همراهی میلان محروم شود، در این ماه تنها مقابل آرسنال در لیگ قهرمانان می تواند برای تیمش بازی کند