برلوسکوني: ميلان تيم شماره يک دنياست

شروع پردردسر ميلان رييس باشگاه را به نگراني انداخته اما او مي‌گويد باشگاهش بهترين در دنياست.

2009/9/30 16:51:31

Silvio Berlusconi, Milan (Foto Grazia Neri)
Photo Gallery
Zoom
Silvio Berlusconi, Milan (Foto Grazia Neri)

Related Links

Teams

سايت گل: سيلويو برلوسکوني رييس ميلان ديروز به منطقه لاکيلا سفر کرد که در زلزله آبروتزو در آوريل گذشته تخريب شده بود. او که ديروز 73 ساله شد پس از صحبت با چند نفر از ساکنان منطقه گفت: «اين يک فاجعه بود و براي من همان قدر زجرآور بود که براي افراد زلزلهزده.»

 اما نخست‌وزير ايتاليا پس از اين حرف‌ها متوجه خبرنگار لاگاتزتا دلو اسپورت در ميان حضار شد و بلافاصله گفت: «اوه، شما براي گاتزتا کار مي‌کنيد؟ درباره فاجعه بگويم که فوتبال همين است. اين دوران هم مي‌گذرد و بايد ببينيم در پايان چه مي‌شود.»

ميلان پس از هفته ششم سري A در ميانه‌هاي جدول به سر مي‌برد. آدريانو گالياني نايب‌رييس ميلان گفته لئوناردو، مربي بي‌تجربه اين تيم شغلش را از دست نخواهد داد اما برلوسکوني از پاسخ به پرسش درباره اين که آيا انتخاب لئوناردو به عنوان مربي ميلان کار درستي بوده يا نه امتناع کرد.

 برلوسکوني همچنين در يک مصاحبه ديگر گفت: «تيم در روزگار مثبتي به سر نمي‌برد اما هنوز تيم شماره يک دنيا به شمار مي‌رود. من نگفتم در فاجعه به سر مي‌بريم و تنها گفتم روزهاي رضايت‌بخشي نداريم. اما طبق معمول رسانه‌ها دنبال تيتر مي‌گشتند.»
Thank you for your comment!
Please enter your name
Please enter your location
Please share your comment!
نظرات شما (13)
 
 
Advertisement
Advertisement
 
 
Advertisement