فرگوسن: یادآوری به ولبک و ماکدا

مربی منچستر یونایتد معتقد است که ستاره های جوان تیمش می بایست احترام بیشتری به اصول و قوانین باشگاه بگذارند.

Alex Ferguson (Manchester United manager) (Goal.com)
سایت گل: سرالکس فرگوسن، مربی باشگاه منچستر یونایتد در صحبتهایی زبان به نصیحت دنی ولبک و فدریکو ماکدا گشوده است و به آنها هشدار داده که آنها می بایست برای ادامه حضور موفقیت آمیز در رختکن این تیم، باید برروی فعالیتهای ورزشی شان تمرکز نمایند. این دو ستاره 18 ساله در رقابتهای فصل قبل نمایش درخشانی داشتند و این آمادگی را دارند تا در رقابتهای این فصل نیز در ترکیب تیم انگلیسی خوش بدرخشند.

منچستر در سومین مرحله از رقابتهای لیگ کاپ به مصاف ولوورهمپتون می رود و این احتمال وجود دارد که این ستاره ها در ترکیب تیم انگلیسی به میدان بروند. در این میان فرگوسن از شاگردانش خواسته تا پس از نمایش درخشان این دو بازیکن در ترکیب تیمهای ملی کشورهایشان فروتنی شان را حفظ کنند..

فرگوسن در گفت و گو با تایمز در این رابطه گفت:«ولبک آنقدر در ترکیب تیم ملی زیر 19 سال و زیر 21 سال تیم ملی انگلیس حاضر می شود که واقعا نمی دانم آیا او بازیکن ماست یا بازیکن آنها.ماکدا نیز مدتی است که در اردوی جوانان ایتالیا قرار دارد و به ندرت در خدمت تیم ماست. آنها معمولا در ترکیب تیمهای جوانان هستند و فراموش کرده اند که جایگاه واقعی شان کجاست.» انتظار می رود که ولبک در دیدار امشب یونایتد مقابل ولوورهمپتون روانه میدان شود و البته ماکدا نیز در کنار مایکل اوون زوج خط حمله این تیم را تشکیل خواهد داد.»
از نظر شما متشکریم!
لطفا نام خود را وارد نمائید
لطفا نام محل زندگی تان راوارد نمائید.
لطفا نظرتان را به اشتراک بگذارید!
نظرات شما
2 نظرات شما
 
تبلیغات
انتخاب کاربران
  1. گزارش روز: در این فصل لالیگا کدام تاثیرگذارتر بودند؟ مسی یا رونالدو؟ گزارش روز: در این فصل لالیگا کدام تاثیرگذارتر بودند؟ مسی یا رونالدو؟

    فکر می کنید اگر گل های این دو ستاره نبود، شرایط جدول لالیگا چگونه می شد؟

  2. یک گفت و گوی ویژه- مسی: بالاخره روزی با آرژانتین هم به این موفقیتها می رسم یک گفت و گوی ویژه- مسی: بالاخره روزی با آرژانتین هم به این موفقیتها می رسم

    ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا در گفت و گویی ویژه به بررسی شرایط کنونی اش در دنیای فوتبال پرداخته

  3. 74ساعت بعد از دربی 74: چرا نتیجه زیر و رو شد؟ 74ساعت بعد از دربی 74: چرا نتیجه زیر و رو شد؟

    در واقع پرسپولیس پانزده دقیقه پایانی را بدون مدافع چپ بازی کرد. حالت بدبینانه این ریسک، آن بود که فضای کافی برای شریفات ایجاد شود که گل سوم را بزند

  4. نظرخواهي گل: آيا استقلال را مدعي اصلي قهرماني مي‌دانيد؟ نظرخواهي گل: آيا استقلال را مدعي اصلي قهرماني مي‌دانيد؟

    با اين وضعيت امتيازات و با اوضاع و احوالي كه مصدوميت‌هاي پياپي بر اردوي استقلال حاكم كرده، هنوز هم اين تيم را مدعي اصلي قهرماني در ليگ يازدهم مي‌دانيد؟

  5. گزارش روز: فوریه، ماه سیاه زلاتان گزارش روز: فوریه، ماه سیاه زلاتان

    اگر زلاتان برای سه جلسه از همراهی میلان محروم شود، در این ماه تنها مقابل آرسنال در لیگ قهرمانان می تواند برای تیمش بازی کند

 
تبلیغات
تبلیغات