Mađari 'osvetnici': Austrijanci su slavili kada su nas izvukli, to nas je motiviralo

Komentari
Oni su već krenuli slaviti kada smo mi remizirali s Norveškom u playoffu, čak su i uoči utakmice govorili da moraju pobijediti jer 'je Mađarska najslabija karika'

Mađarska je stigla do prvih bodova na Euro pobjedom protiv Austrije, momčadi koja je uoči susreta slovila za sigurnog favorita.

"Oni su već krenuli slaviti kada smo mi remizirali s Norveškom u playoffu, govorili su: Dobili smo Mađarsku! Dobili smo Mađarsku! Čak su i uoči ove utakmice Austrijanci govorili da moraju pobijediti jer 'je Mađarska najslabija karika u grupi.' Mislim da nam je to bila motivacija, tajna našeg uspjeha. Analizirali smo ih jako dobro, nismo im ostavili prostora i sve nam je išlo na ruku," rekao je nakon utakmice Balázs Dzsudzsák i dodao:

"Vidjet ćemo što će biti dalje, trebamo uživati u ovoj pobjedi. Ovo je jako veliki uspjeh za Mađarsku, veliko slavlje. Island je naša sljedeća meta."

"Isključenje je bilo ključni trenutak, olakšalo nam je ali mislim da bi pobijedili i da su oni ostali s 11 igrača," rekao je Zoltán Gera koji je odigrao svih 90 minuta, unatoč tome što ima 37 godina.

"Pazim na sebe i imam malo drugačiju ulogu u momčadi. Kada sam bio mlađi, igrao sam više prema naprijed, a sada sam duboko u sredini i oko mene su mladi suigrače koji trče i za mene! Ali i dalje se osjećam dobro i mislim da igram pristojno," zaključio je Gera

Austrijanci se sada okreću utakmici protiv Portugala, a ako žele dalje trebali bi uzeti barem bod.

"Napravili smo previše pogrešaka. Protiv Portugala će se igrati potpuno drugačiji nogomet. Oni imaju sjajne igrače, pogotovo u napadu. Bit će nam teško. Nadamo se da ćemo smisliti dobar plan da zaustavimo Ronalda jer je takvog igrača teško utišati na svih 90 minuta. Ne znam ni hoće li zaigrati lijevo ili u sredini, ali sjajan je igrač kojeg je teško zaustaviti," rekao je Florian Klein.

Komentari ()

Možda vam se svidi

Idući tekst:
بيكيه يشن هجوما حادا على رابطة الدوري الإسباني
Idući tekst:
مونييه: لا يوجد منافسة بين مبابي ونيمار
Idući tekst:
بيكيه يشن هجوما حادا على رابطة الدوري الإسباني
Idući tekst:
كلوب: ماني أكثر من رائع وأنا سعيد بتلك المجموعة من النجوم
Idući tekst:
ديبالا يشيد بكريستيانو رونالدو