thumbnail Zdravo,

Meni je u Spartaku odlično, igram u kontinuitetu, dobro smo krenuli u novu sezonu, govori Pašalić, iako je Spartak tek šesti, s 11 bodova zaostatka

Uoči sraza s Finskom na riječkoj Rujevici te s Ukrajinom u Kijevu, Mario Pašalić ističe kako Hrvatska mora gledati isključivo na sebe i svoje rezultate.

"Svi imamo isti cilj, plasirati se na Svjetsko prvenstvo. Prvi smo na tablici i sve je u našim rukama, s dvije pobjede sigurni smo putnici za Rusiju. Imamo kvalitetu za to, premda smo se već dva puta opekli. Sada moramo biti pravi, pokazati ono što znamo i budemo li pravi mislim da neće biti problema", izjavio je, a prenosi HNS.

Samo dvije reprezentacije u Europi imaju bolju obranu od Hrvatske, a golmani su još dužnici

"Imamo dosta problema s ozljedama, no Hrvatska je uvijek imala mnogo kvalitetnih igrača. Tko god bude igrao, dostojno će zamijeniti one koji nedostaju. Meni je u Spartaku odlično, igram u kontinuitetu, dobro smo krenuli u novu sezonu. Dobri su nam i rezultati u Ligi prvaka, samo se još moramo vratiti na potrebnu ligašku razinu", dodao je Pašalić.

Pomalo začuđujuće, jer Spartak je u ruskoj ligi, kao branitelj naslova, šesti, s već 11 bodova zaostatka za Zenitom nakon 12 kola. A u Ligi prvaka ima dva boda iz dva kola, nije pobijedio Maribor!?

Među vatrenima je debitant Antonio Milić iz belgijskog Oostendea.

"Osjećaj je fenomenalan, veliko je zadovoljstvo biti među ovakvim igračima te nestrpljivo čekam početak treninga. Ujedno ću vidjeti i neke stare prijatelje iz klubova, jako sam sretan. Iskreno, nisam očekivao poziv s obzirom da smo prilično loše startali u prvenstvu. Nemam očekivanja oko mjesta u sastavu, na meni je raditi i trenirati, a sve ostalo bit će plus za mene", jasan je bio Milić.

Najluđe izjave slavljenika Zlatana Ibrahimovića

"Svi od nas očekuju pobjede i mislim da to možemo ostvariti. Prvo treba pobijediti Finsku, tu smo favoriti, a onda u Kijevu - što bude. Nadam se da ćemo otići u Rusiju", završio je.

Povezani