thumbnail Zdravo,

"Već dva tjedna imam velikih problema s cijelom lijevom stranom tijela. Zbog svega toga mi je natekla Ahilova tetiva, šepam", kaže Lovren

Cijelo tijelo me boli! Imam problema s leđima, s preponama, a sad mi se upalila i Ahilova tetiva. Već više od dva tjedna muče me ti veliki problemi, u razgovoru za Sportske novosti otkrio je branič Liverpoola Dejan Lovren pa nastavio:

"Igram, ali uopće ne treniram! Ne mogu trenirati. Trener me koristi samo za utakmice. Najveći problem su mi leđa. Zato sam i preskočio utakmice protiv Manchester Cityja i Burnleyja u Premiershipu."

Ševčenko povlači neočekivani potez: Protiv Hrvatske će igrati sjajni Brazilac!

Lovren ide na terapije, ali to mu baš ne pomaže.

"Naravno, ali ne ide to baš tako kako sam si ja zamislio. Imam velikih problema s cijelom lijevom stranom tijela. Zbog svega toga mi je natekla Ahilova tetiva, šepam... Očito sam zbog ozljede leđa zaradio i problem s tetivom, više se opterećivala, tijelo kompenzira, i eto novih nevolja."

Lovren ističe da je upitan i za kvalifikacijske utakmice Hrvatske protiv Finske i Ukrajine.

Barcelona bi mogla zaigrati u Premier ligi!

"Naravno da sam upitan. Već sam se javio izborniku Anti Čačiću. Rekao sam mu u kakvom sam stanju. Cijelo ovo vrijeme igram pod tabletama. Nije normalno da pred svaku utakmicu popijem četiri ili pet tableta. Želio sam igrati, trener me stavljao u momčad, ali nije dobro, sve mi je gore i gore. Dugo se patim, nema smisla.", zaključio je Lovren.

Inače, za završnicu kvalifikacija upitan je i Josip Pivarić koji je protiv Partizana iskrenuo gležanj.

Povezani