thumbnail Zdravo,

Neymar voli provocirati, Mbappé igra toliko brzo, a Cavani je uvijek na pravom mjestu... Draxler je pametan igrač, elegantan je, smatra Thomas Meunier

"Igrali smo s puno odlučnosti, željeli smo zadržati dinamiku nakon utakmice s Bayernom. Monaco je u petak kiksao tako da nam je to bio i dodatni motiv," rekao je Kylian Mbappé nakon uvjerljive pobjede PSG-a protiv Bordeauxa 6:2.

PSG ispisao povijest uvjerljivom pobjedom, Neymar pogodio iz slobodnjaka, ali i penala!

"Pokazali smo da smo dobri igrači, da igramo jedni za druge. Tijekom drugog poluvremena smo bili sporiji, ali to je normalno jer smo odigrali dosta utakmica. Draxlerov gol je bio prekrasan, ali Neymarov slobodnjak je bio... genijalac! Ne može puno igrača postići takav pogodak, zato je jedan od najboljih na svijetu," dodao je Mbappé.

"Naši protivnici se sada malo boje... Neymar voli provocirati, Mbappé igra toliko brzo, a Cavani je uvijek na pravom mjestu. Mbappé je još uvijek mlad i pažljiv, zanima ga samo igranje nogometa. Bit će ogroman igrač. Neymar i Cavani? Razgovarali su i sada je sve u redu. Nije bitno tko izvodi jedanaesterce sve dok ih zabijaju," rekao je Meunier i dodao:

"Odlično smo u napadu, bit će nas jako teško dobiti. Draxler je pametan igrač, i u pokretima i u dodirima. Elegantan je."

Povezani