thumbnail Zdravo,

Galića je Stokić udario u međunožje, no ovaj je odigrao utakmicu do kraja. Dodatne pretrage pokazale su da se mora ukloniti testis

Jedan nesportski start zauvijek je promijenio život mladog hrvatskog nogometaša Marina Galića (22), koji nastupa za prvaka Bosne i Hercegovine,  Zrinjski iz Mostara.

Na gostovanju "plemića" kod drugoligaša Sloge iz Simina Hana u šesnaestini finala Kupa 20. rujna, na Galića je startao igrač domaćeg sastava Joco Stokić. Nakon što Galiću nije uspio izbiti loptu, podigao je nogu i pogodio suparnika u međunožje. Glavni sudac Admir Šehović iz Sarajeva dosudio je prekršaj, no Stokiću nije pokazao - ni žuti karton?!

Lovren upitan za kvalifikacije: Uoči svake utakmice popijem pet tableta! Igram, no uopće ne treniram!

Galić je, zanimljivo, do kraja odradio susret u kojem je Zrinjski ispao od Sloge 1-0 upravo golom Stokića. Iako se isprva činilo kako ozljeda nije teže prirode, dodatne pretrage pokazale su kako desnom beku moraju ukloniti testis. Operacija u mostarskoj Sveučilišnoj kliničkoj bolnici prošla je uspješno i mladić se dobro oporavlja.

"Ovom prilikom zahvalio bih svim prijateljima koji mi daju veliku podršku, kao i navijačima Ultrasima, a također i HŠK Zrinjski, na čelu s Dankom Šulentom, koji su se maksimalno zauzeli za moje zdravlje, to ću znati cijeniti i vratiti na terenu. Iz ovoga ću sigurno izaći još jači! Još jednom veliko hvala svima", napisao je Marin na svom profilu na Facebooku.

Marin se rodio u Kiseljaku, a dosad je nastupao za mlađe uzrasne kategorije Željezničara i Zrinjskog, kao i za Branitelj iz Mostara te Mladost Doboj-Kakanj.

Povezani