thumbnail Zdravo,

Mislim da lagano dolazimo na taj nivo da nema neke velike razlike kada igramo na domaćem ili gostujućem terenu, ističe Baka

Zrinjski u subotu u 10. kolu Premijer lige čeka derbi na Grbavici protiv Željezničara. Dvoboj je to dvije vodeće momčadi lige koji plemići čekaju s pet bodova prednosti.

U Kölnu su zatvorili fakultete i škole zbog straha od Delija...

"Bez obzira na tih pet bodova prednosti moja ekipa je psihološki i igrački spremna da napravi jedan iskorak. Mislim da lagano dolazimo na taj nivo da nema neke velike razlike kada igramo na domaćem ili gostujućem terenu. Igrači su počeli shvaćati da samo kvalitet, htijenje i volja donose željeni rezultat", rekao je trener Zrinjskog Baka Slišković koji ističe da će puni stadion i atmosfera biti dodatni motiv.

"To će biti dodatni motiv da odigramo još kvalitetnije. Željo ne zna igrati drugačije nego na pobjedu te očekujem jednu kvalitetnu i otvorenu utakmicu, utakmicu za gol više."

Otkrio je Baka i o čemu priča s igračima.

"Igračima sam jučer objasnio da mi ne slažemo momčad koja će osvojiti naslov u Bosni i Hercegovini, već momčad koja će u Europi nešto napraviti. Želim podignuti momčad na nivo da sutra kada nam dođe neki Maribor ne sa strepnjom očekujemo hoćemo li proći ili ne, nego da smo spremni da napravimo nešto što do sada nije nitko. Samim time ja hoću da podignemo kvalitetu, ubrzamo igru i odnos prema igri kroz prvenstvene utakmice."

Utakmica na Grbavici igra se u subotu od 20 sati.

Povezani