thumbnail Zdravo,

"Vlašić je donio energiju, počeli smo napokon igrati nogomet. Za razliku od ostalih nije tražio samo sigurnu opciju. Teška situacija za nas"

Nikola Vlašić zabio je prvijenac za Everton, no njegova je momčad u drugom kolu Europske lige odigrala kod kuće tek 2:2 protiv Apollona.

No, nije Vlašić oduševio golom, Englezi su ga proglasili igračem utakmice, iako je igrao samo drugo poluvrijeme.

"Imao je ogroman utjecaj na igru, ne samo što je zabio, nego je sjajno prodirao, ai Calvertu-Lewinu stvorio je sjajnu priliku. Pokazao je ono što se očekuje od skupog ljetnog pojačanja", piše Liverpool Echo koji je Vlašiću dao ocjenu 8 te ga proglasio igračem utakmice.

Trener Evertona Ronald Koeman nije bio zadovoljan kako je njegova momčad igrala, no za Vlašića ima riječi hvale.

Komentar: Da, svi su preduvjeti da Rijeka iznenadi bili tu... osim jednog

"Ne mogu reći da igrači nisu trčali ili borili se, ali su se bojali igrati. To je problem njihovih glava. Kao trener možete pomoći momčadi i izabrati one koji će igrati, ali kada sudac da znam za početak utakmice, nisam ja taj koji igra", rekao je Koeman pa dodao:

"Igrači nisu bili na razini koja se od njih očekuje. Pozitivna strana su individualne predstave kao što je Vlašićeva, no njemu je 19 godina. Donio je energiju, počeli smo napokon igrati nogomet. Za razliku od ostalih nije tražio samo sigurnu opciju. Teška situacija za nas."

Povezani