thumbnail Zdravo,

Genoa bi se mogla naći u problemima jer je njihov ultras uoči utakmice udario TV reportera

Ivan Jurić izgubio je još jednu utakmicu Serie A sa svojom Genoom. Ovoga put kobna je bila Bologna 1-0, koja je slavila golom Rodriga Palacija u 73. minuti. Genoa je ovim porazom ostala zakucana za 18. mjesto na tablici bez ijedne pobjede ove sezone.

VIDEO: Urušila se tribina u Francuskoj, teško ozlijeđena četiri navijača!

Slabo, slabo. Genoa je na ljeto ostala bez Giovannija Simeonea, Lucasa Orbana i Ezequiela Munoza, a novopridošli nogometaši poput Andree Bertolaccija, Ricarda Centuriona, Luce Rossettinija ili Gianluce Lapadule još se nisu uigrali kako spada.

Genoa u vrhu napada ima i mladog Pietra Pellegrinija, talijanskog supertalenta koji je s 15 godina i 280 dana postao najmlađi debitant u povijesti Serie A, no i on se utopio u izrazitu neefikasnost ovog talijanskog prvoligaša. Genoa je nakon sedam odigranih kola zabila samo pet golova.

Sve se glasnije priča da će Jurić dobiti otkaz, a kao jedan od potencijalnih nasljednika spominje se bivši trener Hajduka Edoardo Reja.

FOTO: Mandžukić se pohvalio darom koji mu je poslao Federer

Na sve nedaće Jurićeve momčadi, klub bi mogao imati i drugih problema. Naime, prije početka same utakmice ultras Genoe udario je TV reportera. Napadač je istaknuti član organizirane skupine navijača Grifona.

Incident se dogodio ispred stadiona Luigi Ferraris, poznatog i kao Marassi, a osoblje sa stadiona novinaru je donijelo leda da stavi na lice.

Povezani