thumbnail Zdravo,

U zadnjih mjesec dana u Romi zbog ozljede mišića s terena su izbivali Perotti, Defrel, Bruno Peres, Nura, Karsdorp, Moreno, Nainggolan i Schick

Roma će u narednih nekoliko tjedana biti bez Perottija i Defrela, a s njima se broj ozlijeđenih igrača popeo na osam. Svi imaju problema s mišićima!
 
Je li to i dalje nesreća u Romi, koja je na treningu prije utakmice Lige prvaka i na samoj utakmici protiv Qarabaga ostala bez navedene dvojice, ili liječnička služba ne radi dobar posao?
 
Diego Perotti je na treningu prije utakmice ozlijedio mišić i neće nastupiti u velikom okršaju protiv Milana u nedjelju (18:00) ali bi se trebao vratiti do utakmice protiv Napolija.
 
 
Mnogo je gore prošao napadač Gregoire Defrel koji se ozlijedio tijekom utakmice protiv Azerbejdžanaca. Prvi rezultati pokazuju kako bi Francuz mogao propustiti Milan, Napoli, Chelsea, Torino i Crotone, te se u klubu nadaju da će biti spreman krajem listopada.
 
U Romi se trebaju zapitati što se događa. U samo mjesec dana osam igrača ima ili je imalo ozljedu mišića. Prije Perottija i Defrela, bili su to  Bruno Peres, Nura, Karsdorp, Moreno, Nainggolan i Schick.

Povezani