thumbnail Zdravo,

Higuain je među dva-tri najbolja napadača prvenstva, a sinoćnjim golom se riješio nekih svojih frustracija, kaže Miralem Pjanić

"Bio sam i bolje... ali moglo je biti i gore, barem smo pobijedili," rekao je Miralem Pjanić u prvom razgovoru s medijima nakon ozljede koja ga je neočekivano pogodila na zagrijavanju uoči utakmice Lige prvaka između Juventusa i Olympiakosa (2:0).

Kandidati za Ancelottijevog nasljednika: Hoffenheimov trener, Klopp ili - Niko Kovač!

"Sigurno ću propustiti utakmicu s Atalantom, ali nadam se da ću brzo na teren. Liječnici mi nisu još uvijek rekli ništa konkretno, sigurno je jedno da neću igrati ovog vikenda," dodao je Pjanić pa se osvrnuo na pobjedu stare dame.

"Utakmica je bila komplicirana, Olympiakos se zatvorio, a imali su tri igrača koja su čekala naprijed i vrebala kontre. Pobjedu ne treba zdravo za gotovo, ostali smo smireni i na kraju smo ih probili."

"Sretan sam zbog Higuainovog pogotka, posebno jer ga se u posljednje vrijeme dosta kritiziralo. Uvijek nam je bio važan igrač. Higuain je među dva-tri najbolja napadača prvenstva, a sinoćnjim golom se riješio nekih svojih frustracija," završio je bh. veznjak.

Povezani