thumbnail Zdravo,

Nije jednostavno, on je naviknut igrati od prve minute, a sada dvije za redom ostane na klupi... Zasluge idu njemu, hvale suigrači Higuaina

Juventus je s 2:0 u Torinu pobijedio Olympiakos, ali utakmicu je prelomio tek Higuain u 69. minuti, samo devet minuta nakon što je ušao s klupe.

"Napravio sam takvu odluku. Higuain nije igrao od prve minute jer je u najlošijoj formi u usporedbi s ostalima, ali već danas je bio brži na terenu. On je igrač koji radi razliku i koji nam donosi pobjede," rekao je Allegri nakon utakmice Mediaset Premiumu.

Mandžo zabio, Barcelona pobijedila autogolom, Chelsea u 94. srušio Atletico

"Pipita zaslužuje pohvale. Uvijek kažem, ako pomogneš sam sebi, pomoći će ti i Bog. Higuain je prošle sezone pobjeđivao sa suigračima, ali sad smo u novoj sezoni, svi žele pobijediti Juventus i moramo se dokazivati iz dana u dan. Tko to ne napravi, zaostaje za ostalima," dodao je Allegri.

Na zagrijavanju je otpao Miralem Pjanić.

"Imao je problema s mišićem kvadricepsa, nadamo se da nije ništa ozbiljno."

Nakon utakmice i ostali su igrači Juventusa najviše pričali o Higuainu.

"Kada utakmica završi, svi zasluge daju treneru, klubu, predsjedniku i slično. Ali ne, ovoga puta zasluge idu Higuainu. Zaslužio je to," rekao je Gigi Buffon, a Andrea Barzagli je dodao:

"Higuain zaslužuje pohvale zbog načina na koji je ušao u utakmicu. Nije jednostavno, jer je to igrač koji je naviknut igrati od prve minute, naviknuo je igrati svaku utakmicu, a sada je dvije utakmice za redom ostao na klupi. Ali je pokazao fantastičan stav. Zna da su oko njega pravi ljudi, i može se opustiti."

Povezani