thumbnail Zdravo,

Velike momčadi kroz teške trenutke prolaze zajedno i to je dobra kvaliteta. Krenuli smo dobro, ali onda smo primili tako podignuli njima samopouzdanje

"Bilo je jako važno pobijediti večeras, možda i važnije nego odigrati dobro. Trebali smo utakmicu zaključiti u prvom poluvremenu, ali bilo je puno teže nakon što su oni zabili," rekao je Edin Džeko nakon pobjede Rome 2:1 protiv Qarabaga. 

Roma slavila u Azerbajdžanu, Džeko zabio 100. Romin gol u Ligi prvaka

Bh. napadač je postigao 100. pogodak Rome u Ligi prvaka.

"Da, krenuli smo dobro i zabili dva brza gola, ali onda smo primili gol i tako podignuli samopouzdanje Qarabagu. Pritiskali su nas visoko na terenu, nismo mogli igrati svoju igru. Nije bilo jednostavno pobijediti, ali smo uspjeli, a tri boda su najvažnija."

"Velike momčadi kroz teške trenutke prolaze zajedno i to je dobra kvaliteta. Nije bilo jednostavno, a svi su mislili da će biti. Možda smo i mi samo tako razmišljali," završio je Džeko.

A kolika je zvijezda Džeko vidjeli smo i nakon utakmice kada je jedan mladi navijač uspio prevariti osiguranje, doći do Džeke i zamoliti bh. napadača za fotografiju. Džeko je pristao i razveselio velikog obožavatelja. 

Povezani