thumbnail Zdravo,

Više sam ljutit zbog gola koji smo primili nego sretan zbog pobjede! Ma više se i ne sjećam da smo pobijedili!, ljutit je Napolijev trener

Tottenham je lako riješio gostovanje kod APOEL-a, a trener Mauricio Pochettino za trostrukog strijelca Harryja Kanea rekao:

"Žena mi je ljubomorna koliko ga volim!"

Liverpool nikad gori u Ligi prvaka

I Manchester City uspješno je riješio svoju prepreku, s 2:0 je svladao Šahtar. Ali treći engleski klub ne slavi. Liverpool je odigrao 1:1 u Moskvi sa Spartakom. Za što je trener ruskoga prvaka zasluge pripisao - treneru Chelseaja!

"Razgovarao sam s Conteom nekoliko minuta o Liverpoolu, no više smo razgovarali o svojim momčadima i osobnim stvarima. Ali, trebalo mi je ono što mi je rekao o Britancima", rekao je Spartakov trener Massimo Carrera, Conteov prijatelj.

"Igrali smo jako dobro, nemam pritužbi na igrače. Da, i rezultat je dobar."

Carrera je s Conteom igrao u Juventusu i bio mu je u stožeru Juvea kao pomoćnik. No, nije htio ostati s njim i otići u Chelsea nego se odlučio za samostalnu karijeru. 

Ramos: Da, igrao sam rukom! Ali nije to bio penal

Napoli je, pak, opet zabio tri gola, pobijedio je Feyenoord s 3:1. No, trener Maurizio Sarri nije bio zadovoljan:

"Bila nam je to četvrta utakmica u devet dana, ali nisam sretan. Više sam ljutit zbog gola koji smo primili od Feyenoorda nego sretan zbog pobjede! Štoviše, ova pobjeda nije dobra, ma više se i ne sjećam da smo pobijedili!"

 

 

Povezani