thumbnail Zdravo,

Primljeni golovi ne ovise samo o obrani, već o tome što više riskiramo. Razgovarali smo o primljenim golovima i rekli da se moramo bolje, kaže Karius

Prilično su naljutili novinari Jürgena Kloppa u Moskvi uoči utakmice drugog kola Lige prvaka između Spartaka i Liverpoola. Naime, uopće nisu htjeli razgovarati o utakmici, a razljutilo ga je pitanje voli li o svoje igrače kao što je trener Tottenhama Mauricio Pochettino rekao da voli Harryja Kanea.

VIDEO: Messi skroz poludio na Rakitića

"Stvarno sam impresioniran da konferenciji za medije uoči Lige prvaka pričamo o takvim stvarima. Više stvarno ništa ne razumijem", rekao je Klopp pa ironično dodao:

"Da, i ja volim Harryja. Ali to nije bitno za Rusiju. To je bitno samo Englezima. Pochettino voli Kanea, a koga ja volim? To je pitanje nakon ne želim gubiti vrijeme."

Rekao je trener Liverpoola nešto i o Spartaku.

"Jaka su momčad, iskusna, uspješna prošle godine. Ove sezone imaju problema s ozljedama, a to je problem svakoj momčadi", rekao je Klopp pa se osvrnuo na činjenicu da domaćinu možda neće igrati najbolji igrač Promes.

"Sigurno su oslabljeni, ali to je kao što smo mi morali bez Manea tri utakmice. No, on nije jedini igrač Spartaka. Pobijedit će momčad u ovoj utakmici."

Vratar redsa Loris Karius morao je odgovarati na pitanje o problemima obrane koja prima dosta golova ove sezone.

I najbolji griješe: Sir Alex 2004. godine odbio Bayernovu zvijezdu

"Primljeni golovi ne ovise samo o obrani, već o tome što više riskiramo. Razgovarali smo o primljenim golovima i rekli da se moramo bolje braniti. Naučili smo iz toga, vježbali na treningu. Znamo da obrana mora biti bolja, ja nisam zabrinut jer znam da imamo kvalitetu."

Povezani