thumbnail Zdravo,

'Želim da moji igrači budu sretni. Moraju se odmoriti i fizički i psihički i trebaju uživati. Ako je Agüero odlučio otići na koncert to je u redu'

Sergio Agüero u noći s četvrtka na petak doživio je nesreću u Amsterdamu po povratku s koncerta kolumbijske zvijezde Malume. Taksist koji ga je vozio na aerodrom izgubio je nadzor nad vozilom te je udario u rasvjetni stup. Agüerova ozljeda je novi udarac za Pepa Guardiolu koji je neočekivano ostao bez napadača.

Argentinac će propustiti derbi s Chelseajem, a neće biti na raspolaganju ni argentinskoj reprezentaciji u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

VIDEO Agüero: Taksist nije vidio zavoj i proklizali smo

"Nisam ja doktor, jedino što znam da je slomio rebro, a koliko ga dugo neće biti to ne mogu reći točno," rekao je Pep Guardiola, a onda otkrio hoće li Argentinac imati problema jer je uoči važne utakmice s Chelseajem bio u Amsterdamu.

"Naravno da ne, pa nisam ja policajac. Nisam još razgovarao s njim, imao sam puno obaveza ujutro, ali razgovarat ću s njim kasnije. Najvažnije je da znam da je s njim sve u redu.

Trenera Manchester Cityja ne zanima previše kako njegovi igrači provode slobodne dane.

"Smatram da trebaju biti sretni, ja želim da budu sretni. Moraju se odmoriti i fizički i psihički i trebaju uživati u životu. Ako je Agüero odlučio otići na koncert to je u redu."

Povezani