thumbnail Zdravo,

Čini se da je sličnu sudbinu doživio i Lukaku koji je na sinoćnju Ronaldovu objavu na Instagramu komentirao: Messi je bolji prijatelj...

U današnjim ranim jutarnjim satima Twitter račun Barcelone je hakiran, a katalonski klub je 'objavio' kako se pojačao Angelom Di Marijom iz PSG-a. 

"Dobrodošao Angel Di Maria u Barcelonu!", pisalo je

Barcelona Twitter hack 2

Tijekom sljedećih nekoliko sati prava se bitka odvijala između hakera i kluba jer su se tweetovi pojavljivali, pa brisali i tako unedogled. 

Kasnije je osoba koja vodi Twitter račun Barcelone napisala: "Naš račun je bio hakiran večeras. Radimo na rješenju problema. Hvala na strpljenju."

Zaslugu za hakiranje je preuzela saudijska grupa OurMine koji su u prošlosti također hakirali Facebook račun CNN-a, Twitter račun Netflixa, Marvela i vlasnika Facebooka Marka Zuckerberga

Čini se kako je sličnu sudbinu kao i Barcelona doživio napadač Manchester Uniteda, Romelu Lukaku koji je na Instagramu 'sprdao' Cristiana Ronalda. Portugalac je na društvenoj mreži još jednom pokazao razočaranje činjenicom da mu je i druga žalba na suspenziju od pet utakmica odbijena.

"Još jedna nerazumljiva odluka. Nepravda za nepravdom, ali neće me uspjeti slomiti. Kao što uvijek kažem, vratit ću se jači. Hvala svima na podršci," pisao je Ronaldo, a u komentarima na njegovu objavu se neočekivano javio belgijski napadač

Cristiano Ronaldo Romelu Lukaku Instagram Comment

"Messi je bolji prijatelj...," navodno je napisao sam Lukaku, ali čini se kako je i ovo bilo djelo hakera iako do sada ovaj komentar na Ronaldovoj objavi još uvijek nije obrisan. 

Povezani