thumbnail Zdravo,

Engleski prvoligaš Leicester razmišlja o žalbi Sportskom arbitražnom sudu (CAS) nakon što je Fifa odbila registraciju portugalskog veznjaka Silve

Engleski prvoligaš Leicester razmišlja o žalbi Sportskom arbitražnom sudu (CAS) nakon što je Fifa 34 dana nakon završetka prijelaznog roka odbila registraciju portugalskog veznjaka Adriena Silve!

Naime, u zadnjem danu ljetnog mercata transfer vrijedan 25 milijuna funti između Sportinga i Leicestera stigao je na Fifin TMS (sustav za registraciju svih transfera, nap.a) samo 14 sekundi nakon zatvaranja roka.

Fabregas nakon 13 godina priznao: Pogodio sam Alexa Fergusona pizzom!

Fifa je lisicama produžila rok za jedan sat, ali unatoč tvrdnjama engleskog kluba da su podatke poslali čak i do ponoći, TMS je pokazao da su podaci kasnili i to samo 14 sekundi.

"Zahtjev koji je FA podnio za odobrenje registracije međunarodnog transfera za igrača Adriena Silvu i naknadnu registraciju za svoj novi klub, Leicester City, odbijen je," stoji u Fifinoj obavijesti povodom odbijene Leicesterove žalbe.

Prema Sky Sportsu novac od transfera još nije uplaćen na račun Sportinga koji transfer smatra zaključenim i očekuje u potpunosti podmiren račun, a za to su se spremni boriti na sudu s bivšim engleskim prvakom koji bi mogao pokušati vratiti igrača u Portugal.

Lisicama je preostala žalba CAS-u ili jednostavno prihvaćanje činjenice da Silvu neće moći registrirati do siječnja, a do tada će mu morati isplaćivati kompletnu plaću.

Povezani