thumbnail Zdravo,

"Kada su glavni igrači ozlijeđeni, ne razmišljam o njima. Drugi trebaju uskočiti i pokazati se. Vjerujem svim svojim igračima" rekao je Mourinho

U Manchester Unitedu uopće ne razmišljaju o Paulu Pogbi i ostalim ozlijeđenim igračima koji ne mogu igrati, tvrdi Jose Mourinho.

Pogba je van pogona od 12. rujna kada je ozlijedio tetivu u utakmici Lige prvaka protiv Basela, tada je Mourinho otkrio kako Francuza dugo neće biti na terenu.

Iako im je najbolji vezni igrač izvan terena, United dominira i pobjeda 4:0 u subotu protiv Crystal Palacea bila je šesta uzastopna u svim natjecanjima.

Allegri ljutit zbog VAR-a

Portugalski stručnjak smatra da bi, kada bi kukao da su mu glavni igrači ozlijeđeni, time samo pokazao da United ne vjeruje u svoje zamjene. Što nije slučaj:

"Nikada nam ne nedostaju igrači koji su ozlijeđeni. Tako mi razmišljamo; nema ih pa ne razmišljamo o njima. To je prilika da drugi dobiju priliku i iskoriste je, to smatram pozitivnim."

Mourinho smatra kako još nije prošlo dovoljno vremena da prosudi hoće li United izgledati kao jedna od njegovih pobjedničkih momčadi.

"Još je prerano - tek smo odigrali sedam utakmica."

Povezani