thumbnail Zdravo,

Veliku je glupost napravio Portugalac u 82. minuti zbog čega bi mogao propustiti sljedećih nekoliko Realovih utakmica

Još jednom smo imali čast svjedočiti nevjerojatnom El Clasicu u sklopu španjolskog superkupa. Real je u dvorištu Barcelone, na Camp Nou, svladao domaćine 3:1 i još jednom dokazao da su trenutno najbolja momčad Europe. Nevjerojatne su golove postigli Asensio i Ronaldo, ali Portugalac bi mogao biti u velikim problemima. 

Kovačić odradio sjajan posao: Pa Messi nije postojao na terenu

Turbulentne su bile dvije minute za njega. Prvo je u 80. zabio eurogol za vodstvo kraljeva od 2:1, nakon čega je skinuo dres kako bi pokazao što se ispod njega nalazi, no sudac nije bio oduševljen time koliko i Ronaldove obožavateljice diljem svijeta, pa mu je po pravilniku morao pokazati žuti karton. 

Ronaldo camiseta

Minutu kasnije, ponovno je požutio, pa zatim i pocrvenio Portugalac. Umtiti ga je srušio u kaznenom prostoru, i s obzirom na to da je sudac pokazao na bijelu točku kada je Suarez pao na drugoj strani poput najboljeg glumca, očekivalo se da bi isto mogao napraviti i u korist Reala. No, upravo je suprotno napravio i dao žuti karton Ronaldu što je značilo da je morao napustiti teren. 

Ono što je uslijedilo ne ide zvijezdi kraljevskog kluba baš na čast, pa je onako bezobrazno gurnuo suca u stilu: 'Daj ne nemoj zafrkavati' i zbog toga bi mogao biti u velikim problemima. Samim time što je dobio crveni karton, znači da će propustiti uzvratni susret superkupa koji se igra u srijedu, a sada Španjolci imaju zanimljivo pravilo ako bude kažnjen s manje od četiri i četiri ili više utakmica. 

Cristiano Ronaldo Barcelona Real Madrid Supercopa 13082017

U slučaju da Španjolci kazne Ronalda s manje od četiri utakmice to znači da će se ta kazna odnositi samo na superkup i da će propustiti dvoboj u srijedu, te oba dvoboja superkupa sljedeće godine, ako će se tamo naravno pronaći Real. No, pravi problemi za kraljeve bi mogli nastupiti ako bude kažnjen s četiri ili više utakmica jer onda će se ta kazna odnositi i na Primeru

Sve u svemu, bit će zanimljivo vidjeti kakvu će odluku donijeti španjolska liga, a naravno da uvijek i dosta toga ovisi o tome što sudac stavi u zapisnik, tako da je velika odgovornost na njemu. 

Povezani