thumbnail Zdravo,

"Bio sam šokiran kada me je Ibrahimović nazvao. Mislio sam da to uopće nije on. Razgovarali smo satima, dobro se sjećam, o gotovo svemu"

Muamer Tanković prije tri godine bio je velika želja BiH, a da obuče dres Zmajeva trudio se i Edin Džeko. No, ovaj ofenzivac odlučio se zemlju u kojoj je prošao sve mlade selekcije - Švedsku. Sve se promijenilo nakon poziva Zlatana Ibrahimovića.

FOTO: Ljepotica ponudu Ronalda nije mogla odbiti

"Bio sam šokiran kada me je Ibrahimović nazvao. Mislio sam da to uopće nije on, jer postoji jedna osoba na Facebooku koja ga odlično imitira. Ali, to je stvarno bio Zlatan. Razgovarali smo satima, dobro se sjećam, o gotovo svemu", prisjetio se Tanković, pa se osvrnuo na razgovor s Džekom. 

"Džeko mi nije obećao raj, jer to nitko na svijetu ne može obećati. BiH se tada po prvi put plasirala na Svjetsko prvenstvo. Ne mogu se točno sjetiti detalja razgovora s njim, ali bilo je tu u jednom hotelu u Manchesteru."

Tanković je tada igrao za Fulham, iz kojeg je na ljeto 2014. otišao u Alkmaar u kojem je i danas. Za reprezentaciju Švedske odigrao je jednu utakmicu, 5. ožujka 2014. u porazu protiv Turske.

Povezani