thumbnail Zdravo,

Nisam mogao vjerovati kada sam čuo da se Heynckes vraća. Odmah me postavio na poziciju koju najviše volim, dobro me poznaje, rekao je Javi Martinez

Sandro Wagner prešao je iz Hoffenheima u Bayern München za 13 milijuna eura. Svima je jasno i već poznato kako je doveden kako bi bio zamjena Lewandowskom. U intervjuu za njemački Bild, Javi Martinez je djelovao zadovoljno dolaskom njemačkog reprezentativca.

"Jako me podsjeća na Marija Mandžukića. Svaki put kada sam morao igrati protiv Sandra (Wagnera, nap. a.) pomislio sam: 'Ovo će biti jako teško'. Puno mi je draže gledati ga u dresu Bayerna. To je jedan od onih igrača protiv kojih ne želite igrati."

Potvrđeno: Marko Pjaca ide na posudbu u Schalke

Također se osvrnuo i na povratak Juppa Heynckesa koji je zamijenio Ancelottija.

"Kada sam čuo vijest, nisam mogao vjerovati. Mislio sam da je završio s nogometom. Dobro me poznaje i zna sve moje osobine. One dobre, ali i one loše. Na prvom treningu me stavio na poziciju zadnjeg veznog, koja je moja najdraža pozicija. Ja nisam igrač koji će driblingom napraviti višak, ali dobro vidim situaciju na terenu i znam se dobro postaviti na terenu kada napadamo i kada se branimo."

Wagner je inače nastupio sedam puta za reprezentaciju Njemačke te je zabio pet pogodaka.

Povezani