thumbnail Zdravo,

Rekao bih da je njegov nastup u subotu jako nesiguran. U petak ćemo donijeti odluku, ali teško da će zaigrati, rekao je belgijski izbornik

Dobre vijesti za Bosnu i Hercegovinu, a loše za Belgiju. Naime, Romelu Lukaku će teško biti spreman za utakmicu u Sarajevu i gosti će bez svoje napadačke zvijezde morati odraditi teško gostovanje.

VIDEO: Manchester United zabranio Pogbi da igra košarku

Zmajevima treba pobjeda ako žele zadržati šanse za odlaskom u dodatne kvalifikacije, a prije samih priprema ih je pogodila ozljeda Miralema Pjanića. Belgija je već osigurala prvo mjesto u skupini H i Roberto Martinez vjerojatno neće riskirati i koristiti Lukakua koji čeka rezultate pregleda gležnja i još uvijek ne trenira s ostalim suigračima.

"Lukaku trenira odvojeno. Još uvijek nije trenirao sa suigračima otkako je stigao, trebamo biti strpljivi. Rekao bih da je njegov nastup u subotu jako nesiguran. U petak ćemo donijeti odluku, ali teško da će zaigrati. Ali, još uvijek se nadamo da će biti spreman za utorak i utakmicu s Ciprom," rekao je Martinez novinarima.

Lukaku je prvi strijelac Belgije kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a prema Rusiji je momčad vodio s 10 pogodaka u sedam utakmica. Samo Ronaldo (14) i Lewandowski (12) u europskim kvalifikacijama imaju više postignutih pogodaka.

Povezani