thumbnail Zdravo,

Zamislite Modrića u veznom redu, Balea na lijevoj strani, Kanea u napadu i Dele Allija iza njega. Ta momčad bi se svake sezone borila za Ligu prvaka!

David Ginola, nekadašnji igrač Tottenhama i bivši francuski reprezentativac smatra da bi spursi bili nova europska sila kada bi u svoje redove vratili Garetha Balea i Luku Modrića.

"Zašto ne izgraditi momčad koja bi u sljedećih pet, deset godina bila najbolja u Europi? Neka vrate Balea natrag i zadrže Kanea i time započnu novu eru Spursa. U sljedećih pet, deset godina bili bi fenomenalni", rekao je Ginola Talk Sportu.

Srna Modriću: Ajde, mali, dobar si ti

"I povratak Modrića bio bi fantastičan. Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi izgledala momčad s njim u veznom redu, Garethom Baleom na lijevoj strani, Kaneom u napadu i Dele Allijem iza njega. Zašto od Tottenhama ne bi napravili najbolju momčad u Europi”, pita se Francuz.

"Znam da bi ovo bilo kockanje i zvuči suludo, ali tko ne bi volio gledati tako sjajnu momčad na novom stadionu kako se bore se za naslove i Ligu prvaka svake sezone", zaključio je.

Povezani