thumbnail Zdravo,

Piquea navijači Španjolske nikada nisu preferirali zbog njegove podrške Kataloniji, što se pogoršalo nakon glasanja na referendumu za neovisnost

Španjolska reprezentacija okupila se prije dvije posljednje utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji protiv Albanije i Izraela. Na jučerašnjem prvom treningu u centru pažnje našao se Gerard Pique, obrambeni igrač Barcelone, koji je doživio veliki broj uvreda i salvu zvižduka od navijača Španjolske.

Naime, Pique je oduvijek u nemilosti navijača Španjolske, a nakon što je odlučio glasati za neovisnost Katalonije, čini se da je situacija postala još gora. Navijači traže njegov odlazak iz reprezentacije kada već želi da Katalonija bude samostalna država.

Navijači izviždali Piquea: 'Đubre jedno, odlazi!'

Povodom toga oglasio se kapetan Španjolske Sergio Ramos. Igrač i kapetan Real Madrida već neki dan je poručio Piqueu da mu nije pametno miješati se u politiku, a nakon jučerašnjeg treninga je rekao kako je očekivao uvrede za svojeg suigrača, ali da mu svejedno želi pružiti podršku:

"Već ranije sam rekao da mu nije pametno što se miješa u sve to, a onda se čudi zašto mu zvižde. Svakako ćemo mu mi dati podršku, ali moram priznati da me nije iznenadilo ono što se događalo na treningu. Nadam se da će ubuduće pametnije postupati."

Trening reprezentacije u utorak bio je bez gledatelja, pa je i Piqueu bilo lakše...

Povezani