thumbnail Zdravo,

Možda odluka o otvorenom treningu i nije bila dobra odluka, a izborniki je svoje igrače povukao s terena nakon samo 23 minute

Španjolska reprezentacija je u ponedjeljak održala prvi trening, a navijači su zvižducima 'pozdravili' Gerarda Piquea.

Nastavak je to priče o želji Katalonaca za vlastitom državom. U nedjelju je održan referendum za neovisnost kojeg je obilježila velika brutalnost španjolske policije.

Pique u suzama: Ako smetam reprezentaciji, maknut ću se!

Osudio je to Pique, koji podržava i poziva Katalonce da se izbore za svoja prava. Kroz suze je u nedjelju poručio da će se povući iz reprezentacije, ako ga Savez i navijači tamo ne žele.

A navijači su već idući dan pokazali što misle o braniču Barcelone.

Vídeo 360°: así reaccionó el público cuando Piqué saltó a entrenar con la selección española. "España es tu nación". 360° video: that's how the fans in Madrid reacted when Piqué started the training session with Spain. "This is your nation".

Posted by Alberto Piñero Goal on Monday, 2 October 2017

Glasnim zvižducima su ispratili njegov izlazak na teren u Madridu, a čuli su se i pogrdni uzvici poput "Piqué, đubre jedno, Španjolska nije tvoja država", "Đubre, odlazi iz reprezentacije". Neki od navijača su donijeli transparente s uvredama "Piqué van". Prema Piqueu su poletjeli i različiti predmeti s tribina pa je posla imalo i osiguranje.

Možda odluka o otvorenom treningu i nije bila dobra odluka u španjolskoj reprezentaciji, a izbornik Julen Lopetegui je svoje igrače povukao s terena nakon samo 23 minute. 

Povezani