thumbnail Zdravo,

Slučaj podsjeća na onaj Karima Benzeme i Mathieua Valbuene, a zvijezda Reala je otpisan iz reprezentacije nakon što je sve procurilo u javnost

Karim Benzema je zbog ucjenjivanja sunarodnjaka Mathieua Valbuene snimkom seksa ostao bez mjesta u reprezentaciji Francuske, i gotovo dvije godine nakon skandala nije ni blizu povratku u izabranu vrstu.

Didier Deschamps ne želi niti čuti za njega i redovito ga ostavlja bez poziva, a što će tek napraviti francuski izbornik kada čuje da je još jedan reprezentativac upleten u sličnu priču.

PSG-ov trener nakon svađe Neymara i Cavanija: Ne želim da ovo postane problem...

Ma, možda još i goru - s obzirom na to da je u novom slučaju izbornik u prvom planu. Naime, Layvin Kurzawa je bio žrtva ucjenjivača koji su prijetili objavom video na kojemu se vidi kako kritizira Deschampsa.

Europe 1 tvrdi da je lijevi bek žrtva petorice ucjenjivača, a u zamjenu za ne objavljivanje videa u javnosti od igrača PSG-a traže novac. Video je snimljen u nargila baru u Parizu, a navodno je Kurzawa o izborniku pogrdno pričao pred svojim prijateljima, nesvjestan da netko sve snima.

Policija je navodno uhvatila ucjenjivače, a dvojica su zadržana u pritvoru. Kurzawa još uvijek nije komentirao ovaj slučaj.

Povezani