thumbnail Zdravo,

Čačićev rukopis se ne prepoznaje i to se mora reći, no nisam za njegovu smjenu. Mamić i Šuker su kriv, Čačić ne, jer oni su ga postavili, kaže Ćiro

Nije naboj nestao, zabrinjava što su oni uložili napor, nikad nisam vidio takvog Modrića, koji je bio sjajan, razigran, no nije mogao sam, rekao je RTL Ćiro Blažević pa nastavio:

"Navijači su s razlogom razočarani, jer nismo očekivali izgubili od ovakve Turske. No, nisam da se mijenja Čačića, ali mora se bolje pripremiti. Ali njegove izmjene su kompromitirale koheziju koju je ekipa igrala. Kao da je bio pod dojmom kritika što nije mijenjao pa se pogubio."

Čačić siguran da je siguran, te i dalje tvrdi: Igrali smo fantastično!

Ćiro je otkrio koji je najveći problem trenutnog hrvatskog izbornika.

"Čačić je počeo vjerovati da je veliki trener, a to je veliki hendikep. On mora ima svijest, sve u svim rukama i znati intervenirati kada bude potrebno."

"Najvažniji čovjek jedne ekipe je trener, Čačić mora preuzeti odgovornost. Čačićev rukopis se ne prepoznaje i to se mora reći. Hrvatska je sigurno jedna od najboljih momčadi na svijetu, a Šuker, Mamić i ostali misle da je to dovoljno. No, i oni moraju preuzeti odgovornost."

"Nema mjesta panici, situacija je zabrinjavajuća, no imamo kapacitet da budemo spokojni, mirni. Pa mi pripadamo eliti, a Čačić ima iste neprilike kao ja da u Ukrajini mora izboriti SP."

A gdje su igrači? Pa taj razvikani Kovačić ima jedan gol u 38 nastupa... i to Gibraltaru!?

Krivci? 

"Mamić, Šuker su krivi... i Čačić je kriv... Ali nije kriv jer su njega ovi postavili", zaključio je Ćiro.

Povezani