thumbnail Zdravo,

Dio je njemačkih navijača vrijeđao strijelca prvoga gola Wernera, slao nacionalističke poruke... "To nisu navijači nego huligani!", rekao je Hummels

Njemačka je golom Matsa Hummelsa u 88. minuti stigla do pobjede 2:1 u Češkoj i tako ostala stopostona u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Kronologija groznog Barcinog ljeta: krah s Verrattijem i Coutinhom, Neymarov šok...

No, pobjedu su zasjenili njemački navijači koji su ometali intoniranje himni, koristili pirotehnička sredstva, slali nacionalističke poruku, te vrijeđali strijelca prvog gola, inače ofenzivca Leipziga Wernera.

"Ovo je katastrofa. Nama ne treba ovakva podrška s tribina. Ovo nisu navijači, nego su huligani koji nemaju veze s nogometom", rekao je razočarani Hummels te dodao:  

"Vrijeđali su Wernera i skandirali neke stvari. Mi se distanciramo od ovog te se ne želimo dovoditi u vezu s ovim. To je razlog zašto se na kraju susreta nismo uputili do tribine da se zahvalimo navijačima."

Izbornik Njemačke Joachim Löw nije bio zadovoljan igrom njegovih izabranika.

"Ne možemo biti zadovoljni kako smo igra. Imali smo sreće, da Mats nije zabio taj lijepi gol glavom, uzeli bi samo bod", rekao je Löw, s kojim se složio i ofenzivac Thomas Müller.

 

"Definitivno smo napravili previše pogrešaka. Otežali smo sami sebi."

West Ham otkrio: Bilić nije htio Krychowiaka i Sanchesa

Priliku za popravak dojma imat će protiv Norveške, a pod upitnikom za utakmicu je Sami Khedira.

Povezani