thumbnail Zdravo,

Do utakmice su ostala još dva dana, a za sutra je zakazana press konferencija u 19.30 sati po lokalnom vremenu a nakon toga i trening

U lijepoj atmosferi nastavljaju se pripreme za prvu od predstojeće dvije utakmice za plasman na SP. Prvi duel je  protiv Kipra u četvrtak 31. avgusta tako da stručni štab nastoji da što bolje pripremi ekipu za taj susret. Zadovoljni su radom reprezentativaca od kojih očekuju da ispune sve njihove zamisli, piše N/FSBiH.

Do utakmice sa Kiprom ostala su još dva dana, a za sutra je zakazana službena press konferencija na stadionu GSP u 19.30 sati po lokalnom vremenu a nakon toga i trening. Meč u Nikoziji će suditi Andre Marriner iz Engleske, a pomagat će mu zemljaci Lee Betts i Simon Peter Bennet. Četvrti sudija biće Craig Pawson.

Zmajevi su u utorak navečer odradili i drugi od tri predviđena treninga uoči utakmice, a problema s ozljedom ima Kenan Kodro. Napadač se požalio na bolove u predjelu skočnog zgloba, pregledali su ga i ljekari reprezentacije, ali i u bolnici u Nikoziji, a ustanovljeno da povreda nije teže prirode.

Povezani