Savršena preciznost Engleske prvi put u dvije godine

Daniel Sturridge, Gary Cahill i Adam Lallana su bili strijelci, a izbornik Gareth Southgate nije krio zadovoljstvo sa svojom drugom pobjedom na kormilu reprezentacije

Engleska je u petak pobijedila Sjevernu Irsku u otočkom derbiju s 3:0, a na utakmici je zabilježen nevjerojatan podatak. Naime, Englezi su imali stopostotni učinak na utakmici jer su zabili iz jedina tri udarca na okvir gola. Toliku učinkovitost nismo vidjeli još od 2014. godine i utakmice protiv Perua.

TV serviser vs zubar! Ali, u trenerska su odijela uskakali i bankar, postolar, taksist...

Daniel Sturridge, Gary Cahill i Adam Lallana su bili strijelci, a izbornik Gareth Southgate nije krio zadovoljstvo sa svojom drugom pobjedom na kormilu reprezentacije.

"Uživam raditi s momčadi, uživam u odgovornosti i ulozi koju imam. Znam da nije baš tako super kada se ne pobijedi... Bilo je važno da se igrači odupru pritisku i da pobijede. Željeli su na pravi način odgovoriti onome kroz što su prolazili posljednjih mjeseci. Ovo je bio korak prema naprijed u njihovom vjerovanju za što su sve sposobni," rekao je nakon utakmice engleski izbornik Gareth Southgate.