thumbnail Zdravo,

Splitski je klub kroz suradnju s tvrtkom Autotrans otkrio novi klupski autobus ukrašen klupskim bojama...

Na Poljudu je danas, u suradnji s tvrtkom Autotrans, koja je integrirana u sustav Arriva grupe, predstavljen klupski autobus HNK Hajduk. Autotrans je autobus marke MAN modela Lion's Coach L, koji je izrađen po najvišim standardima, prilagodio potrebama HNK Hajduk, a cijeli eksterijer odiše klupskim bojama i vizualima, dok je prostrana unutrašnjost prilagođena potrebama igrača i stožera kako bi na putovanjima imali najbolje moguće uvjete i udobnost.

Bašić: Spreman sam preuzeti ulogu ključnog igrača Hajduka

Opremljen je svom potrebnom tehnologijom, 49 udobnih i ergonomskih sjedala, a igrači će na raspolaganju imati audio i vizualnu opremu koja će im skratiti vrijeme na dugačkim putovanjima.

Svečanoj predaji ključeva nazočili su član Uprave Autotransa Mladen Vulić, njihov direktor za područje Dalmacije Joško Pulišelić te Predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos.

- Čast mi je ugostiti partnere iz tvrtke Autotrans te mi je iznimno drago što Hajduk napokon posjeduje svoj brendirani autobus - zadovoljno je poručio predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos.

- Suradnja između HNK Hajduk i Autotransa je dignuta na veću razinu nego što je to bilo prethodnih godina te nam to predstavlja iznimno zadovoljstvo - rekao je Mladen Vulić, član uprave Autotransa.

Povezani