thumbnail Zdravo,

"Dobio sam udarac posred lica, na podu me udario u stražnjicu i leđa...", priča napadnuti, a predsjednik Siona ne žali: "Uh, dobar osjećaj!"

Nevjerojatne scene u Švicarskoj: predsjednik Siona Cristian Constantin (60) pred kamerama je pretukao stručnog TV komentatora, bivšeg trenera Stuttgarta i izbornika Švicarske Rolfa Fringera (60).

 

Sion je u četvrtak izgubio s 2:1 od Lugana, a Fringer je opisao:

"Najprije mi je došao njegov sin (Barthelemy, sportski direktor kluba, nap. a.), a potom on. Tri-četiri puta me udario, a ja sam i dalje držao mikrofon. Da, nakon Lugana nisam imao dobre riječi za njega i njegov način vođenja kluba, ali kritizirao sam ga objektivno, s činjenicama."

"Kad sam se okrenuo, dobio sam prvi udarac, posred lica. Uslijedilo je još udaraca, a kad sam želio pobjeći, pao sam preko kamere. I on me udario u stražnjicu i leđa. Nevjerojatno!"

Gostovanje u Sjevernoj Koreji: Nismo očekivali nuklearnu raketu iznad nas!

A oglasio se i napadač Constantin:

"Finger me ovaj tjedan verbalno napao i kritizirao. Riješio sam to s njim. Uhvatio sam ga i isprašio ga! Uh, dobar je osjećaj."

Fringer je razmišlja o tužbi:

"Analizirat ćemo sve u miru. I TV kuća će poduzeti nužne korake. Ja ću vjerojatno podnijeti tužbu za nanošenje tjelesnih ozljeda, ali čekam da prođe ovaj šok."

 

 

 

Povezani